Stressrådgivning / stresscoaching

KUREN MOD STRESS ER RO!

I den vestlige verden har vi alle en betydelig viden om stress. Vi har deltaget i foredrag, kurser, læst bøger, set dokumentarfilm og mange af os er opdateret med de seneste forskningsresultater gennem medierne.

Vi mener ofte, at vi har en god forståelse af, hvad stress indebærer.

Men når vi selv oplever alvorlig stress på vores egen krop, kan det føles overraskende ubehageligt og langt anderledes og værre, end vi havde forestillet os. Vi mister vores selvkontrol, overblik og vores tro på, at vi kan få det godt igen.

Alligevel er der et par opmuntrende nyheder:

For det første er det vigtigt at forstå, at du er helt normal. Stress er en naturlig reaktion fra både krop og sind på en usund og vedvarende belastning. Med den rette professionelle rådgivning og coaching kan stress håndteres og behandles effektivt.

For det andet, selvom det kan være svært at tro på det i øjeblikket: Du vil komme igennem denne periode, og der venter et godt - ja, endda et bedre - liv for dig på den anden side.

​Som stressrådgiver giver jeg dig viden og værktøjer til at forstå og håndtere din stress.

Jeg tilbyder behandling i stressens fire faser:

  • ​Forebyggelse - generel trivsel
  • ​Travlhed
  • ​Stress
  • Stresskollaps

Stress og stress-relaterede tilstande forsvinder ikke naturligt af sig selv. Mange mennesker bliver fanget i den vedvarende stress-spiral, og det er en belastende og ubehagelig tilstand at leve i.

Med korrekt rådgivning og en vedholdende indsats, fokuseret på de rigtige områder, kan stressen overvindes, og en ny verden åbner sig for dig. Du vil genfinde harmonien, opdage de skjulte muligheder i krisen og genetablere din forbindelse til dit indre selv.​

Hvert stressforløb er unikt, og jeg tilpasser min tilgang til den person, der sidder foran mig. Jeg tager højde for din individuelle historie, nuværende livssituation og personlige ressourcer.

I løbet af stressforløbet vil jeg evaluere dit aktuelle stressniveau, foretage en prognose, give rådgivning, der er relevant for din nuværende situation, og vejlede dig om, hvordan du kan genfinde den nødvendige indre ro.

Når den mest akutte stress begynder at aftage, normalt efter en periode på 4-6 uger, hvor du måske har været sygemeldt, vil du begynde at føle en opblussen af din livsenergi. Nu kan vi begynde at udforske din tilgang til verden.

​Det kan indebære at udfordre gamle overbevisninger og narrativer, der måske ikke længere er relevante i forhold til din ændrede livssituation.

Stress er da noget vi skal tale om

​Som din stresscoach veksler jeg mellem den coachende tilgang og den rådgivende, vejledende tilgang – alt efter din situation og det stadie, du er på.

Gennem hele processen er jeg generøs med at dele og undervise dig i små og store værktøjer, som du kan implementere med det samme og tage frem igen, når du har brug for dem.


Mit mål er at hjælpe og støtte dig i at genoprette kontrollen over din stress, så du kan vende tilbage til et bevidst og nærværende liv, så du kan fokusere på alle de ting, der bringer glæde.

Kontakt mig i dag og hør, hvad jeg kan gøre for dig

Er du klar til at skabe de resultater, du drømmer om?

Book en 30 min. samtale med mig, hvor vi kan lægge en plan for hvordan du når dine mål.

​​K​ontakt Signe Zink

Kontakt mig, og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det, de andre siger...

"JEG ANBEFALER DIN HJÆLP TIL ANDRE ATLETER SOM OGSÅ HAR PROBLEMER MED AT SKULLE PRÆSTERE, FORDI DET VIL KUNNE HJÆLPE DEM MED AT FINDE UD AF HVAD DE ER "BANGE" FOR, OG HVAD DE KAN GØRE VED DET"

​"SIGNE GAVE ME REALLY GOOD INSIGHTS AND TOOLS TO WORK WITH, AND I FELT SO MUCH BETTER AFTER EACH SESSION"​

"JEG HAR FÅET TROEN PÅ MIG SELV TILBAGE! OG REDSKABER TIL AT FINDE DEN FREM, NÅR DEN ER BLEVET VÆK"​

"JEG VIL ANBEFALE DIN COACHING TIL ENHVER SOM FØLER SIG OVERVÆLDET AF ET INDRE ELLER YDRE PRES, OG SOM IKKE FØLER AT DE FÅR REALISERET DERES POTENTIALE"​

"​​JEG KAN PÅ DET VARMESTE ANBEFALE SIGNE ZINK SOM COACH OG STRESSRÅDGIVER. SIGNE ER IKKE BARE DYBT PROFESSIONEL I SIN TILGANG TIL RÅDGIVNING AF BÅDE MENNESKER OG VIRKSOMHEDER. HUN ER SAMTIDIG EN VARM, LIVSKLOG OG MUSISK PERSON, SOM EVNER AT GENNEMSKUE MENNESKETS KOMPLEKSE BEVÆGRUNDE SAMT VIRKSOMHEDERS BÅDE STRUKTURELLE OG KULTURELLE SAMMENHÆNGE.

SIGNE ZINK ER UDDANNET OG CERTIFICERET MATZAU STRESSCOACH / -RÅDGIVER, OG HUN KAN TIL FULDE PÅTAGE SIG OPGAVER INDENFOR STRESSRÅDGIVNING OG -KONSULTATION AF BÅDE STRESSRAMTE MEDARBEJDERE SÅVEL SOM AF VIRKSOMHEDER."

​Kontakt mig og indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil skabe de resultater du drømmer om!

Se cookie-og privatlivspolitik her

Kontakt​info

​Signe Møldrup Zink - Mastercoach

​Kongsvænget 47B, 28​30 Virum