Anmeldelser

ANDRE KLIENTER SIGER.....

​"Tusind tusind tak for din hjælp, jeg kunne ikke have håndteret en dag som i går uden din hjælp ! Nu ved jeg at en auditionsdag kan være en “god oplevelse”, og at jeg kan gøre det! Tusind tak igen 🙏

Perrine Pascherie-Basseux, klient​"

​"The biggest change after our sessions is I can take distance in general, and I am able to remember how to switch thoughts. I can feel how it is to let it go, to be more relaxed and to accept​"

​"​I would recommend you to any person who is open to include her/his issues to something larger in life.

Because for me, you include everything in One​"

"SIDEN JEG ER BEGYNDT MED AT ARBEJDE MED SIGNE FØLER JEG MIG GENERELT MERE SIKKER MED MIN CELLO. JEG LÆRTE OG ER STADIG I GANG MED AT LÆRE HVORDAN JEG SKAL HÅNDTERE DE NEGATIVE TANKER DER KOMMER, OG IKKE BLIVE PÅVIRKET AF DEM. VI TALTE MEGET OM AT FOKUSERE PÅ DE VIGTIGE TING OG IKKE BLIVE FORSTYRRET AF ALT DER KAN SKE UDENFOR MUSIKKEN. SÅDAN KAN JEG STOPPE MED DET NEGATIVE OG NYDE MUSIKKEN BEDRE. HUN HJÆLPER MIG MED AT FORSTÅ HVOR DEN NEGATIVE STRESS KOMMER FRA. DET ER EN LANG PROCES MEN JEG SYNES AT JEG ALLEREDE GJORDE ET STORT FREMSKRIDT. SIGNE ER MEGET TÅLMODIG OG VELVILLIG, OG TAGER SIG VIRKELIG TID TIL AT FORSTÅ TINGENE OG TIL AT HJÆLPE GRUNDIGT. JEG KAN ANBEFALE HENDE TIL DEM, DER HAR PROBLEMER MED DEN NEGATIVE STRESS MED ENS INSTRUMENT, NÅR STRESS NOGLE GANGE BLIVE STÆRKERE END FORNØJELSEN VED AT SPILLE MUSIK"

​JEG ANBEFALER DIN HJÆLP TIL ANDRE ATLETER SOM OGSÅ HAR PROBLEMER MED AT SKULLE PRÆSTERE, FORDI DET VIL KUNNE HJÆLPE DEM MED AT FINDE UD AF HVAD DE ER "BANGE" FOR, OG HVAD DE KAN GØRE VED DET"

​"SIGNE GAVE ME REALLY GOOD INSIGHTS AND TOOLS TO WORK WITH, AND I FELT SO MUCH BETTER AFTER EACH SESSION"

"JEG VIL ANBEFALE DIN COACHING TIL ENHVER SOM FØLER SIG OVERVÆLDET AF ET INDRE ELLER YDRE PRES, OG SOM IKKE FØLER AT DE FÅR REALISERET DERES POTENTIALE"

"JEG HAR FÅET TROEN PÅ MIG SELV TILBAGE! OG REDSKABER TIL AT FINDE DEN FREM, NÅR DEN ER BLEVET VÆK"

"YOU WERE GUIDING AND ORIENTING ME BUT WITHOUT FORCING THE WAY OR THE PROCESS. I FELT VERY SAFE AND IN A VERY NICE TRUST BUBBLE"

"JEG VIL ANBEFALE SIGNES HJÆLP TIL ANDRE ANSATTE I KULTUR/UDDANNELSESBRANCHEN. HUN HAR GOD FORSTÅELSE FOR ARBEJDSOPGAVER, HIERAKI, ARBEJDSPRES OSV..."

"DU HJALP MIG TIL AT TAGE INITIATIV OG FÅ GJORT NOGLE VIGTIGE TING SOM 'LEKTIE' , SOM JEG ELLERS IKKE HAVDE GJORT"

"JEG VIL ANBEFALE DIG TIL ALLE, OG FREMFOR ALT DE, SOM KÆMPER MED AT STYRKE SIN SELVTILLID I FORHOLD TIL SIT MUSIKERSKAB, OG SOM FØLER AT DET OGSÅ PÅVIRKER DET DAGLIGE LIV, IKKE BARE I FORHOLD TIL MUSIKKEN / ENS ARBEJDE"

"JEG HAR FÅET STØRRE OPTIMISME FOR FREMTIDEN, MERE SELVTILLID OG EN ØGET FØLELSE AF MIN EGEN VÆRDI"

"AS A MUSICIAN, THIS COACHING REALLY HELPED WITH PERFORMANCE ANXIETY AND THE CHALLENGES OF BEING A MUSIC STUDENT"

"Jeg kan på det varmeste anbefale Signe Zink som coach og stressrådgiver. Signe er ikke bare dybt professionel i sin tilgang til rådgivning af både mennesker og virksomheder. Hun er samtidig en varm, livsklog og musisk person, som evner at gennemskue menneskets komplekse bevæggrunde samt virksomheders både strukturelle og kulturelle sammenhænge. 

Signe Zink er uddannet og certificeret Matzau Stresscoach / -rådgiver, og hun kan til fulde påtage sig opgaver indenfor stressrådgivning og -konsultation af både stressramte medarbejdere såvel som af virksomheder"

Kontakt mig i dag og hør, hvad jeg kan gøre for dig

Er du klar til at skabe de resultater, du drømmer om?

Book en 30 min. samtale med mig, hvor vi kan lægge en plan for hvordan du når dine mål.

​​K​ontakt Signe Zink

Kontakt mig, og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det, de andre siger...

"JEG ANBEFALER DIN HJÆLP TIL ANDRE ATLETER SOM OGSÅ HAR PROBLEMER MED AT SKULLE PRÆSTERE, FORDI DET VIL KUNNE HJÆLPE DEM MED AT FINDE UD AF HVAD DE ER "BANGE" FOR, OG HVAD DE KAN GØRE VED DET"

​"SIGNE GAVE ME REALLY GOOD INSIGHTS AND TOOLS TO WORK WITH, AND I FELT SO MUCH BETTER AFTER EACH SESSION"​

"JEG HAR FÅET TROEN PÅ MIG SELV TILBAGE! OG REDSKABER TIL AT FINDE DEN FREM, NÅR DEN ER BLEVET VÆK"​

"JEG VIL ANBEFALE DIN COACHING TIL ENHVER SOM FØLER SIG OVERVÆLDET AF ET INDRE ELLER YDRE PRES, OG SOM IKKE FØLER AT DE FÅR REALISERET DERES POTENTIALE"​

​Kontakt mig og indhent et tilbud

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil skabe de resultater du drømmer om!

Se cookie-og privatlivspolitik her

Kontakt​info

​Signe Møldrup Zink - Mastercoach

​Kongsvænget 47B, 28​30 Virum